Tower Leather Bag Netherlands / Leather Bags & More is een jonge onderneming die zich ten doel heeft gesteld hippe, trendy maar ook klassieke leren tassen te verkopen. Veel van onze modellen zijn geschikt voor zowel dames als heren. 

Wij importeren al onze tassen van ons familiebedrijf uit Istanbul. De familie zit al meer dan 20 jaar in de leersector. De tassen worden allen met de hand gemaakt in ateliers in Istanbul. Elke tas is uniek, omdat deze met de hand op maat wordt gesneden en geassembleerd. Het familiebedrijf gebruikt voornamelijk kalfsleer voor de tassen om een hoge kwaliteit te verkrijgen. Elk stuk leer is op haar beurt weer uniek. Kortom, u koopt bij ons unieke handgemaakte tassen tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast verkopen wij ook handgemaakte sieraden, portemonnees en telefoonhoezen. Wij nodigen u uit om ook een keer onze fysieke winkel aan de Schoolstraat 23 te Den Haag te bezoeken. Wij hebben in onze winkel veel meer modellen in verschillende kleuruitvoeringen staan.